O konferenci HEK.SI

Etični heking, znan tudi kot beli heking, predstavlja strokovno prakso preverjanja varnosti informacijskih sistemov z dovoljenjem lastnika sistema. Etični hekerji oz. pen-testerji uporabljajo svoje spretnosti in znanje, da identificirajo morebitne ranljivosti v računalniških sistemih. Njihov cilj ni zloraba ali kraja podatkov, temveč preprečevanje neželenih vdorov in izboljšanje splošne varnosti. Etični hekerji sodelujejo z organizacijami, ki želijo zaščititi svoje informacije pred zlonamernimi napadi, ter prispevajo k razvoju učinkovitih varnostnih rešitev. Ta pristop k varnosti omogoča, da se identificirajo in odpravijo morebitne varnostne pomanjkljivosti, kar pripomore k izgradnji zaupanja in zagotavljanju integritete digitalnih sistemov. Etični heking tako igra ključno vlogo pri ohranjanju varnosti v sodobnem digitalnem okolju.

Bi se radi vživeli v vlogo etičnega hekerja?
Potem ste na pravem mestu.

Konferenca HEK.SI velja za osrednji dogodek s področja etičnega hekinga v Sloveniji.
Konferenca vsako leto postreže z uporabnimi znanji najboljših etičnih hekerjev iz Slovenije in tujine.

S praktičnim prikazom kibernetskih napadov in vdorov boste iz prve roke izvedeli, kako se v kar največji meri, tako v poslovnem kot zasebnem življenju, zaščititi pred ne-etičnimi hekerji. 

IT strokovnjaki in vsi, ki vas zanima področje etičnega hekinga, vabljeni, da se nam pridružite in skupaj z nami obeležite že 12. obletnico dogodka.

13.-14.2.2025
Konferenca bo potekala
On-Line
Cena za HEK.SI
Ob prijavi na konferenco HEK.SI 2024, prejmete VIP VSTOPNICO za konferenco INFOSEK 2024!
700€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE
Cena za HEK.SI 1. dan

1. KONFERENČNI DAN
 
(Četrtek, 15.2.2024)
BREZPLAČNO

0€

Cene ne vsebujejo 22% DDV

Cena za HEK.SI 2. dan

2. KONFERENČNI DAN
 
(Petek, 16.2.2024)
 

500 €

Cene ne vsebujejo 22% DDV

Cena za HEK.SI

Ob prijavi na konferenco
HEK.SI 2024, prejmete
VIP VSTOPNICO za konferenco
INFOSEK 2024!

700€

Cene ne vsebujejo 22% DDV

Zlati sponzorji

Sodelujoči

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.