Konferenca HEK.SI 2021 bo potekala online. 

Konferenca HEK.SI 2021 bo potekala online preko ZOOM spletne aplikacije. Udeleženci konference bodo prejeli dostop za spremljanje konference v živo. Omogočeno bo mreženje v t.i. "breakout rooms". Po zaključku dogodka pa bodo udeleženci prejeli tudi video posnetke predavanj ter zbrane prezentacije. 

V kolikor še niste prijavljeni in bi želeli prisostvovati online konferenci, se prosim prijavite TUKAJ.

11.-12.2.2021
Ljubljana
Konferenca bo potekala
On-Line

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še
do 31.01.2021!

Cena za 1 dan
297€
Cena za 2 dni
347€

Cene ne vsebujejo DDV

PRIJAVI SE

Izkoristite posebno ceno, ki velja samo še
, do 31.01.2021!

Cena za 1 dan
424 €
297€

Cene ne vsebujejo DDV

Cena za 2 dni
496€
347€

Cene ne vsebujejo DDV

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.